Hoogwatergeul Veessen – Wapenveld

Over dit project

Voorstellen combinatie

Hartelijk welkom op de website van Combinatie IJsselweide. Wij zijn een aannemerscombinatie bestaande uit Boskalis bv en Van Hattum en Blankevoort bv. Binnen de Combinatie IJsselweide spelen onder meer ingenieursbureau Witteveen+Bos en Lodewijk Baljon landschapsarchitecten een ondersteunende rol.

 

Deze site

Met deze site willen we u op de hoogte houden van de voortgang van het project. Naast actuele uitvoeringsinformatie vindt u op deze site informatie over de verschillende deelgebieden, achtergronden en de bijbehorende globale uitvoeringsplanning.

 

 

 

Blijf op de hoogte

En volg ons op Facebook en Twitter:
Facebook icoon Twitter icoon

Informatiebus Combinatie IJsselweide

Waar staat de informatiebus?

Inloopspreekuur 2017

  • iedere vrijdag tussen 13:30 en 16 uur op de oneven weken (m.u.v. vakanties)
  • locatie: bouwkeet de Kerkdijk 24 in Veessen.
  • dit jaar gepland t/m eind april.

Webcams

Onderstaand vindt u onze webcams. Er zijn drie webcams actief; één ter hoogte van onze bouwkeet aan de Kerkdijk, een tweede bij de tijdelijke betoncentrale aan de Werverdijk en een derde, en laatste, bij Wonink Bouw te Vorchten.

Hoe werkt het?

Onderstaand ziet u het beeld vanuit de webcam op uw scherm. Onder het beeld kunt u klikken op een rolmenu waarmee u vanuit diverse ingestelde posities de omgeving rondom de webcam kunt bekijken. Rechts onderin vindt u een knop waarmee u het beeld kunt vergroten of verkleinen.

Privacy
Voor privacyvragen, klikt u hier.