Hoogwatergeul Veessen – Wapenveld

Contact

Postadres:
Combinatie IJsselweide
Postbus 251
7460 AG  Rijssen
 
Telefonisch bereikbaar:
Voor algemene vragen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 16.00 uur op telefoonnummer: 06 - 10333531.
 
Bij zeer dringende gevallen en calamiteiten kunt u ons bereiken via 010-8513580. Ook bij dringende zaken en calamiteiten in het weekend kunt u ons via dit nummer bereiken.

Blijf op de hoogte

En volg ons op Facebook en Twitter:
Facebook icoon Twitter icoon
Geurt, want die verteld wat er gebeurt

Geurt, want die verteld wat er gebeurt Geurt, want die verteld wat er gebeurt
ijsselweide.com
Op deze website www.ijsselweide.com kunt u veel informatie vinden over wie we zijn en wat we wanneer doen. Zo vindt u er informatie over het project in het algemeen, de planning, actueel nieuws over bijvoorbeeld de voortgang van de realisatie, kunt u veel vragen en antwoorden en vinden en kunt u eventuele vragen stellen en/of klachten indienen.

Uitkijkpunten
Wie de bouwwerkzaamheden voor de hoogwatergeul op locatie wil volgen, kan gebruik maken van het uitkijkpunt aan de Schraatgravenweg (nabij de Werverdijk) of het uitkijkpunt op de T-splitsing Kerkdijk-IJsseldijk. Vanuit het uitkijkpunt Kerkdijk is goed zicht op de IJssel, de bouw van de Oostdijk en de Westdijk (ten zuiden van de Kerkdijk) en de bouw van de inlaat en brug Kerkdijk. Beide uitkijkpunten zijn voorzien van een informatiebord.

Auto- en fietsroute
Projectbureau hoogwatergeul en aannemer Combinatie IJsselweide hebben gezamenlijk een auto- en fietsroute ontwikkeld door het gebied. De route kan op eigen houtje gevolgd worden en voert langs alle werkzaamheden. De folder bevat een routekaart en een beschrijving van wat er onderweg te zien is. De route is te downloaden en uit te printen vanaf deze website. Zie daarvoor tabblad Downloads

Twitter en Facebook
Volg ons via Facebook en Twitter via ‘IJsselweide hoogwatergeul’ (Facebook) en ‘@hoogwatergeulVW’ (Twitter)Contactformulier

Aanhef: Dhr. Mevr.
Naam:
Adres:
Plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Uw vraag/opmerking: